El pòdium de la glòria

-Tobottom - ()

Un altre cop ho ha tornat a fer. Bicampiona en el campionat estatal d’enguany, celebrat a la localitat murciana de Las Torres de Cotillas. Aquesta vegada la fotografia final no llueix massa, sota la censura facial que imposen les màscares pandèmiques, però els metalls aconseguits son altre cop els més brillants. Bravo i bravo!

No fa gaires anys va canviar de pis. Ella diu que circumstàncies familiars li van empènyer. Els que la coneixem, sospitem que la motivació principal era disposar de més espai per a la col·lecció de trofeus!! Amb les dues d’enguany ja son 14 medalles recollides en el graó mes alt dels pòdiums estatals i mes de 100 tornejos guanyats al llarg de la seva impressionant carrera esportiva, que sembla no tenir fí!

Qui té aquest currículum incontestable es la Glòria Latorre, sòcia del club (per bé que federada per un altre club, el Collado Vilalba de Madrid), que entrena assíduament a Canyamars i amb qui sempre ha estat un plaer i un luxe compartir pistes.

I per si l’alegria no fos completa, emmascarada a la segona plaça del podi individual hi ha l’Elena Barberà, una altra jugadora extraordinària, amb una carrera fulgurant iniciada molt tardanament i, que demostra, com en el cas de la Glòria, fins a quin punt en el bàdminton la fermesa mental i una convicció tenaç en el propi joc, son claus per a l’èxit final.

L’Elena també ens acompanya ocasionalment a Canyamars. A totes dues enhorabona i felicitacions de nou!!Or en les modalitats veteranes, individual i dobles