De podi en podi!

-tobottom - ()

Arrencada de curs mes que destacable a les pistes de competició! En un recompte ràpid i encara provisional, entre els 12 jugadors o jugadores vinculats al club que han competit, la “collita” de metalls s’eleva a 51 medalles! 16 ors, 24 plates i 11 bronzes!!

S’han comptabilitzat 8 tornejos celebrats entre el setembre i l’octubre, incloent circuit català, circuit estatal, campionat de Catalunya i campionat d’Espanya, i encara en queden alguns pendents de computar. Per circumstàncies diverses no tots els jugadors estan federats pel Club bàdminton el Corredor, però formen part dels socis que entrenen habitualment a Canyamars.

Per un club, que tot just té dos anys de vida, el balanç es espectacular, i posa de manifest la qualitat i veterania d’un nucli important de jugadors. Un luxe també per als que per edat o falta d’experiència tenim un nivell molt més incipient, ja que compartir pavelló i pista amb veterans amb aquest nivell d’expertesa i competitivitat és sempre un al·licient i una font d’aprenentatge!

No disposem de prou temps per fer una ressenya de cada un dels tornejos, ja ho farem, en tot cas, quan en el poc que ens sobra, no tinguem una raqueta a la mà i poguem substituir la ploma de joc per la d’escriure. Així que fem una mica de síntesi mitjançant la taula del medaller obtingut i un “collage” gràfic prou il·lustratiu!

L’enhorabona a tots els campions!Taula de les medalles aconseguides.PROVISIONAL