Projecció Mundial

-CB El Corredor - ()

No és el primer cop que parlem dels èxits del nostres socis. No els expliquem tots en detall perquè son molts i ens donaria bastanta feina. Així que en alguns casos ho enllestim fent un resum, com en la darrera notícia. Però en ocasions hi ha gestes que mereixen tota la nostra atenció. Encara que no culminin dalt d’un podi.

La nostra companya Glòria Latorre ha participat en el darrer campionat MUNDIAL de bàdminton, celebrat a Huelva la darrera setmana. Campionat sènior que precedeix al de les categories absolutes que es celebra la setmana entrant. Es la primera vegada que els mundials de bàdminton es duen a terme a l’estat espanyol, i en particular a Huelva. Carolina Marin hi havia de jugar però no podrà per lesió. La Glòria, en canvi, molt ben classificada en els rànquings estatals de veterans i en plena forma, ha pogut saltar a les pistes del mundial sènior en les modalitats de dobles, mixtos i individuals!

La combinació astral que s’havia de donar per fer un progrés significatiu en el quadre competitiu era gairebé impossible atès el nivell de les jugadores i, tot i així, tret del partit d’individuals on la Glòria va enfrontar-se amb una anglesa que va resultar un os molt difícil de rosegar, va fer dos partidassos sensacionals en les modalitats de parella, on ben a punt va estar de donar la sorpresa i passar ronda!

Dels altres pocs representants catalans en aquest mundial, l’únic que va poder passar algunes rondes fins a les semifinals va ser el mestre Abel Hernandez. I destacable també el paper de la nostra amiga Elena Barberà, que amb més sort a la primera ronda va poder guanyar amb autoritat un parell de partits.

Moltes felicitats Glória i enhorabona!!!

(I esperem que algun dia ho puguis fer oficialment amb els colors del nostre club, que malauradament avui per avui no disposa del pressupost necessari per cobrir els costos que comporten els circuits de màxima competició! )Glòria Latorre en acció a Huelva