De la pista a la taula

-CBEC - ()

S’acaba el curs escolar i ens endinsem de ple a l’estiu. A Canyamars els volants no s’aturaran del tot durant aquests dos mesos, però algunes de les raquetes i raquets mes significatives i significatius del club desapareixeran durant un temps...

Sigui com sigui hi havia ganes de celebrar i, per una vegada, la taula de can Miqueló va tenir més poder de convocatòria que les pistes del pavelló, i ens va permetre compartir una bona estona entre braves i hamburgueses i, fins i tot, algun calamar.

No vam aconseguir desenganxar a tothom de les pistes, perquè ja se sap, hi ha pistes de Canyamars que tenen un fort poder adherent per alguns jugadors, però érem una bona colla al voltant d’una taula allargassada. I vam tastar el plaer de redescobrir que rere les raquetes hi tenim amics i amigues amb els que podem intercanviar una bona conversa més enllà dels cops de ploma.

Bon estiu als qui faran diàspora o migració estival i portes obertes del pavelló per als qui estiuegin a l’orbita canyamarcenca. Mes aviat o mes tard ens reveiem a les pistes del club de Bàdminton El Corredor. Un privilegi!

PD: i per cert, recordeu que “les notes” del curs en forma de medalles i podis, les trobareu a la “vitrina virtual” de trofeus, a l’adreça provisional araspall.pangea.org/VITRINA/vv2.php; Entre notables i excelents!