Escola d'Estiu!

-Joffre - ()

Com molts ja sabeu per les veus que hem anat donant durant els darrers mesos, la propera setmana farem un stage pels repetidors del curs amb en Robert, entrenador del bàdminton Lleida. Serà de dimarts 16 a dijous 18.

La idea, com les dues darreres edicions a Lleida i al Vendrell, és combinar sessions de matí (de 10 a 13) i tarda (de 17 a 20) per recordar i posar en pràctica la tècnica d'individuals i dobles.

Per ara han confirmat l'assistència unes vuit persones, però encara hi ha les portes obertes. Els únics requisits són tenir resistència a la xafogor i saber agafar mínimament la raqueta.

Evidentment, aquest campus té un cost, que en Robert establirà en funció dels participants que siguem. Tampoc cal assistir tots els dies o pel matí i tarda, però sí cal precisar abans la disponibilitat de cadascú per tal de poder organitzar les sessions.

Atès que tampoc omplirem el pavelló, hi haurà espai de marge pels socis i sòcies que continuïn passant les tardes en aquesta vila muntanyenca que ens acull.

Si us cal més informació, adreceu-vos al correu info@badmintonelcorredor.cat abans de diumenge.