Temporada d'estiu: Bàdminton per a repetidors

-Joffre - ()

Primer fou Lleida el 2019, després Vendrell el 2021 i, com no podia ser d’altra manera, l’any 2022 corresponia a Canyamars acollir el Campus d’estiu per a jugadors sèniors que no han superat el curs o opten per pujar nota.

Durant tres dies consecutius, del 16 al 18 d’agost, més d’una desena de jugadors arribats de tot arreu s’aplegaren matí i tarda per seguir el pla d’entrenament que havia dissenyat a mida en Robert Sánchez (@ineflleidabdm).

En aquestes tres jornades posarem en pràctica una gran varietat de recursos: transicions de defensa i atac en dobles, els “barridos” d’en Toni, els splits com a pas previ per atacar els volants a la xarxa, els canvis en la presa de la raqueta per no perdre en la mobilitat davant la xarxa, filigranes per amagar els cops, com sobreviure a un smash ben col.locat...

Però no tot foren tan sols volants, raquetes i xarxa. També hi hagué temps per remullar-nos a la piscina de Dosrius, aventurar-nos per dinar al Mataró Parc o passar la fresca al vespre a la terrassa de Can Manel.

Així doncs, l’intensiu fou més que profitós i gratificant. Volem donar les gràcies a en Robert, la Sara i l’Ajuntament de Dosrius per donar-nos aquesta magnífica oportunitat d’aprofitar l’estiu per posar el dia les nostres habilitats i coneixements bàdmintonianes. La temporada comença i no ens agafarà amb la guàrdia baixa.

https://photos.app.goo.gl/1qVZ5Bgmh1CCnv7f6 | Més fotos