Aquestes si, que les volíem veure en pintura!

-Tobottom - ()

Al club de bàdminton del Corredor, estem d’enhorabona. Al parquet del pavelló de Canyamars per fi, hi tenim pintades amb color roig sanguini 5 pistes per a la pràctica del nostre esport. Siguem sincers, que un club de bàdminton tingui les línies pintades al pavelló on juga habitualment, una gran noticia no ho és. Podem elucubrar sobre la transcendència d’aquestes línies. Que si transformen el rectangle de joc en un univers finit, un hàbitat particular on tots els ocells tenen cap de suro i vida efímera, que si defineixen el tot i el res, el ser i el no ser de la pràctica esportiva. Tot convertint, de fet, el joc elemental de passar-se el volant ( en alguns casos entès com una mena de projectil angelical https://www.ccma.cat/video/embed/3702710/; >>min: 44:35 ) en un esport en tota regla.

Podem elucubrar si, però, finalment, haurem de reconèixer que allò que avui fa important la noticia son els anys d’espera a poder gaudir d’aquest marcatge indeleble. I el missatge que comporta per part de l’administrador municipal, de reconeixement i consolidació del bàdminton en aquest racó de món i en l’entramat associatiu del poble.

Tenir les pistes ben marcades, a més permetrà plantejar reptes organitzatius pendents, com tornejos socials o federatius que projectaran i activaran encara més la pràctica local de l’esport. Enhorabona!!vista general del pavelló