Final de curs amb nota!

-cbec - ()

El dissabte 15 de juliol, dia altament lluminós i tèrmicament intens, va tenir lloc, per fi, un torneig durant molt temps anhelat , programat i esperat, que per motius diversos un i altre cop s’havia tingut que desestimar i ajornar.

Ni més ni menys que el primer “open” de bàdminton Canyamars! Com dèiem en la publicitat promocional de l’esdeveniment, és tractava d’una competició per “equips barrejats” integrant la gran diversitat de nivells de joc del nostre petit club, mes la participació d’amics d’altres clubs i retorns celebrats de persones que feia temps que no veiem. Una jornada amb marcat caràcter social, per bé que, un cop en marxa la competició, a la pista no es van fer gaires concessions solidàries !

Vora la trentena de participants, 4 equips proposats per l’atzar (amb unes mínimes correccions equilibradores) i un format competitiu innovador marcat pel temps de joc i no pels límit de punts , especialment oportú per a la ocasió, van permetre donar el ritme just al desenvolupament dels partits i compartir al màxim els temps i espais de descans i avituallament amb tots els participants. I acabar puntualment, per anar-ho a celebrar plegats a Can Parral.

Una jornada molt satisfactòria, on pangolins, granotes, musaranyes i papallones ( l’origen dels noms dels equips té un perquè i fins i tot un perquí , que explicarem en un altre moment) van lluitar intensament per a obtenir els millors resultats. Al final un volant incert a l’últim segon del temps reglamentari va acabar essent determinant per a la classificació final dels taxons faunístics, que en aquesta ocasió ens permetem de deixar en segon terme, per bé que podem dir que els campions van saltar molt alt.

Una festa esportiva magnífica per a tancar el curs i per celebrar que ja tenim 5 pistes ben marcades, i un gran assaig per als possibles tornejos, de caràcter més social o més competitiu, que puguem organitzar a partir de setembre.

Bon estiu!

Més fotografies;