L`Esclat de les roselles

-Tobottom - ()

No estem segurs de que hagi estat pura coincidència, però el cert és que, quan finalment hem pogut gaudir d’una autèntica primavera, aigualosa, tendra i fèrtil, que ha omplert de flors els camps i herbassars de l’entorn del pavelló. Quan, un cop més, en la policromia floral dels nostres camins hi destaquen les notes de vermell intens de les roselles, el roig encès ha florit, també, portes endins del pavelló; en el primer torneig escolar celebrat a Canyamars, el 27 d’abril, les noies i els nois de la nostra escola de bàdminton, estrenaven les noves i flamants samarretes vermelles del club. I van lluir colors i resultats.

El torneig del 27 d’abril, forma part de les lligues escolars promogudes pels Consells comarcals per fomentar la pràctica de diferents esports. En el cas de la lliga escolar de Bàdminton, és el Consell Comarcal del Vallès Oriental qui promou aquesta competició entre les escoles i instituts del Vallès oriental i occidental i a la qual s’hi ha afegit el nostre grup escolar de Dosrius, ja que al Maresme, de moment, no hi ha lliga.

La jornada final d’aquesta lliga va tenir lloc el passat diumenge 26 de maig, i el nostre club va obtenir resultats molt meritoris. Or per a Noa Fernández, plata per a Daniel Gutíerrez i bronze per a la Ínes Mangrané, així com dos premis de participació per al Manu Ahrens i en Yuri Ahrens.

Retornant a la botànica comparativa, en aquestes darreres línies, cal apuntar que aquest exits son, també, el fruit d’una llavor que han sabut motivar i fer créixer les nostres grans entrenadores, Mireia Cano i Tere Barberà, a qui no agraïm prou la feina que fan i la dedicació que hi posen.

Felicitats i gràcies a totes i tots